Mer än ögat kan se

DSC_0131_blogg

Är vi bara det vi kan se och ta på eller är vi mer än så? Och om det finns ytterligare dimensioner, som inte är synliga för blotta ögat, är de mindre verkliga? Vem avgör? Kanske vi inte måste förstå allt, utan bara acceptera att livet har så mycket mer att erbjuda än vi någonsin kan ta in i våra medvetanden. Kanske det är där magkänslan och intuitionen kommer in och vägleder oss, när vi inte kan överblicka. Och vad vet jag? Jag kan bara följa den röst jag tror på. / J

Dela inläggetShare on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

2 svar på ”Mer än ögat kan se”

    1. Ja, var den finns kanske är svårt att sätta ord på men vi har kontakt med den inom oss själva och det kanske räcker med att vi vet det, vi kanske inte måste förstå och greppa hela bilden… / Johanna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.