Min bubbla

DSC_0142_blogg

Här hemma kryper jag in i min skyddande bubbla. Hit in kommer inte omvärlden, om inte jag bjuder in den. Här lagar jag de delikata måltiderna, precis som jag vill ha dem, och delar dem med mina nära. Jag formar bubblan till det trygga och omfamnande rum jag så väl behöver för att stå stadigt när tiden kräver det.

I min bubbla bygger jag min inre styrka i den takt som jag väljer. Här laddar jag batterierna och fyller på med ny kraft och energi, tills det är dags att bege mig ut till världen där utanför igen. Och det är med glädje jag gör det för det är där ute jag växer och utvecklas. Där finns människorna, mötena och utmaningarna, som hjälper mig att se vad som är viktigast i slutänden.

Och jag vet alltid att jag har min bubbla att återvända till.  / J

Dela inläggetShare on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.