Medvetna val

DSC_0386_blogg

Jag är inte min kropp. Min kropp är min boning, som gör det möjligt för mig att vandra här på jorden. Jag sitter aldrig fast, för jag har alltid ett val. Jag har kontrollen över min tankar och hur jag förhåller mig till det jag möter.

Meditationen är ett redskap som jag alltid kan ta till, när jag inte tycks kunna göra annat. Den hjälper mig att stanna i flödet och inte hamna på lönlösa sidospår, som bara tar min kraft och energi.

Meditationen har jag alltid med med mig och kan plocka fram när jag vill , på bussen, i kön till kassan när den växer sig extra lång, när jag väntar på någon jag stämt möte med osv. Den gör att jag aldrig är ett offer för omständigheterna. Den gör att jag alltid står i kontakt med flödet inom mig, som vägleder mig i mitt nästa steg.

Meditationen är ett effektivt sätt att hantera min tid och hålla mig kvar på spåret. Den gör att jag aldrig blir ett offer. Jag har alltid kontrollen, kontrollen över mig och mina val, mina medvetna val, oavsett vad som händer i min omgivning.

Jag väljer, alltid. Alltid.

/ Johanna

Dela inläggetShare on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.