Mitt emellan före och efter

DSC_0312_blogg

Stannar upp. Reflekterar. Lämnar gårdagens framgångskoncept bakom mig. Befinner mig mitt emellan före och efter.

Nuet och jag själv är det enda jag har. Räcker det? Saknar jag mina gamla invanda distraktioner och flyktvägar, som effektivt hållit mig upptagen på annat håll, långt borta från kraften och min kärna, långt borta från längtan efter att var en levande och skapande varelse.

Nu väljer jag stillheten, tystnaden och tomrummet, med förhoppningen om att kunna släppa in något annat, ett värde som ger mig verkliga skäl att vilja leva, något som griper tag djupt där inom mig och lyfter mig till högre höjder.

Nerven. Närvaron. Livskraften. Jag vill vara med, hela jag, i mötet med människor. Jag vill vara i det som berör. Jag vill vara berörd, i stillheten och tystnaden.

Dela inläggetShare on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.