Frihet eller…

DSC_0438_blogg

Avspänning är inte något som kommer bara så där på beställning. Avspänning är något som kräver öppenhet inför nuet, eftersom det inte finns något ”nu” som är likt det andra, eftersom vi för varje ”nu” ser på världen med lite annorlunda ögon.

Det gäller att hitta koden, rätt nyckel, som handlar om att tillåta, tillåta dig själv att vara precis den du är, utan att döma. Först då kan du slappna av och sänka din gard. Först då är du fri att se på nuet, precis som det är utan några krav på att det borde vara annorlunda.

Nuet är prefekt och det bästa för oss, alltid. Det som ofta krånglar till det är våra föreställningar om hur det borde vara. Men livet vet, så mycket bättre än vi, hur det ska vara och det är väl tur, tänker jag, eftersom vi på så vis avlastas bekymmer som vi inte behöver bära. Vi är fria att gå vår egen väg rakt in i friheten, för det är väl den vi vill ha, eller…?

/ Johanna

Dela inläggetShare on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.