Växa, jubla och snubbla

DSC_0117_blogg

Ja, snubblat är precis vad jag gjort idag. Borstat av mig, rest mig och upptäckt att jag inte skrämt iväg någon, i alla fall inte någon av dom som betyder något och det är ju det viktigaste, eller hur.

Det har varit en gungig dag. Det är så ibland när man har växtvärk. Därför är det extra skönt att landa här hemma vid köksbordet igen, värma lite glögg och inse att jag befinner mig mitt i den mysiga hösten då jag får krypa in i min vrå och kura med tända ljus, förvissad om att jag om en stund kommer att vara i gott sällskap av mina nära och kära.

Skyddad från omvärlden i min bubbla. I den laddar jag batterierna tills det är dags att ge mig ut och möta världen igen. Det är så det ska vara och det unnar jag varje människa. Jag vet av hur det är inte ha det på det viset. Därför känner jag stor tacksamhet.

Ta vara på dig i höstmörkret! / Johanna

Dela inläggetShare on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.