Vi har makten

DSC_0706_Linn

Allt ordnar sig, allt har alltid ordnat sig och kommer att fortsätta att göra det, på ett eller annat sätt. Beviset? Jag står här idag.

Vår framgång i livet, i smått som stort, handlar om hur vi väljer att tolka uppkomna situationer och hur vi reagerar på det vi möter. Tolkar vi till vår fördel eller ser vi det som att livet är vår motståndare? Kämpar vi emot eller vill inte förstå, då kan vi vara säkra på att dörren stängs för oss. Det kan ligga nära till hands att tro att vi är offer, när det i själva verket är så att vi har all makt att påverka vår situation. Vi kan välja att se att allt vi möter är till vår hjälp, om vi vågar tro på det. Ett avvisande från någon kan bana väg till något större och bättre. Kanske dörren stängdes för att det i själva verket fanns en annan dörr, med möjligheter vi aldrig vågat hoppas på och som väntar på att vi ska upptäcka dem.

Makten ligger hos oss. Genom våra tolkningar skapar vi vår egen verklighet. Med den insikten är det bara att sätta igång och ta steg till förändring och skapa den värld vi längtar efter.

Önskar dig en jätte fin dag! / Johanna

 

Dela inläggetShare on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.