Då kan mirakel hända

DSC_0583_Linn

Varje morgon när jag slår upp ögonen vet jag att jag har fått en ny chans, en ny möjlighet att upptäcka livets oändliga rikedomar. Varje morgon är jag en ny människa som kliver upp ur sängen. Gårdagens meriter är historia. De fungerade bra då och lyfte mig ytterligare en bit mot högre vibrerande frekvenser. De förändrade mig på så sätt att när jag vaknar upp idag ser jag på världen med lite annorlunda ögon. Jag har ett nytt perspektiv när jag tolkar min omvärld. Så mitt jobb handlar om att konstant lägga allt jag vet åt sidan och se på världen med öppna ögon. Jag vet att livets alla rikedomar ligger där och väntar på mig. Allt är redan klart. Det enda jag behöver göra är att se dem, skala av mig gårdagens lager av föreställningar och ta in världen med ny frisk blick. Varje morgon. Då kan mirakel hända.

/ Johanna

Dela inläggetShare on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.