Bara göra

Allt går snabbt nu. Det som var sant igår är historia idag. Hela tiden handlar det om att släppa, släppa taget om alla gamla föreställningar. Min viktigaste uppgift just nu är att bara vara i flödet och ha massor av tillit, om jag vill komma framåt. Framåt är enda alternativet. Jag litar till att allt som sker, sker av en orsak. Jag behöver inte låta någon eller något tynga ner mitt sinne eftersom allt är till det bästa, alltid. Mitt värde är konstant. Jag är oändligt älskad, har alltid varit det och kommer alltid att vara det, så de funderingarna kan jag lägga åt sidan. Nu handlar det om att stanna i flödet och förlåta mig massor, när jag inte orkar hålla det. Det är bara att snabbt ta mig tillbaka på spåret och inte fundera så mycket på hur och varför. Bara göra.

Allt gott! / Johanna

Dela inläggetShare on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.