Fantastiskt, eller hur!

På cykeltur i Stadsträdgården
Cykelutflykt i Stadsträdgården

Jag har inte kommit så här långt för att gå omkring och fega. Är så rätt på väg. Fick en insikt idag när jag låg på magen i stadsträdgården och studerade grässtråna – det är nu det händer! Jag lever mitt liv så som jag längtar efter att leva det, här och nu. Det är bara att inse fakta och ta emot. Sitter just nu under ett parasoll i museiparken, skriver och väljer precis vad jag vill göra i mitt nästa steg. Fantastiskt, eller hur! Njut och ta tillvara på din dag! / Johanna

Dela inläggetShare on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.