Överge aldrig kraften

Tidig morgon, sitter på glasverandan, regn mot fönsterblecket, en kopp rykande grönt ingefärste, hembakat valnötsbröd, skrivarblock och penna. Vad mer kan jag säga? Allt jag behöver just nu.

Stanna i kraften – är denna fullmånens dags ledord. Stanna i kraften, vad du än gör. Inget annat är värt något om inte du har dig själv. Låt inget annat, ingen annan ta ner dig. Det finns det inget eller ingen som är värd. Din kraft behövs i världen. Slösa inte bort den. Det är så lätt att trilla dit, tappa fokus och klä på sig offerrollen. Det är så lätt och samtidigt så mänskligt. Vi får förlåta oss själva. Vi faller emellanåt. Jag faller ofta, men kliver upp mycket snabbare idag. Kanske fäller jag ett par tårar och tycker synd om mig för ett ögonblick, men inser ganska snart att det hjälper ingen, allra minst mig själv.

Jag vill vara med på den här resan och göra det som krävs för att stanna på spåret. Vi har så mycket inom oss som ligger och väntar på att förlösas och blomma ut, så mycket skaparkraft, sån förmåga att forma våra liv så som vi längtar efter att leva dem. Så låt oss ta tillvara på kraften. Överge aldrig dig själv.

Önskar dig en fantastiskt bra dag!
Kram / Johanna

Överge aldrig kraften. Foto: Per-Arne Jensen
Överge aldrig kraften.
Foto: Per-Arne Jensen
Dela inläggetShare on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.