Till min vän

Jag beundrar ditt mod, din målmedvetenhet och vilja att ta itu med saker, för att komma vidare. Det är det allt handlar om. Vi vill komma vidare och då får vi göra det som krävs, underordna oss universums lagar, eller hur. Vi ska också komma ihåg att vara snälla och förlåtande mot oss själva och påminna oss om att vi alltid gjort vårt bästa. Nu tar du itu med saker och det är det viktiga. Det är oviktigt vad vi missade att göra. Det viktiga nu är bara hur vi går vidare, precis som du gör. Livet är en rad övningar och vi blir lite bättre och klokare för varje övning. Så klappa dig själv på axeln för det fantastiska jobb du gör nu och se fram emot nästa ”övning” då du får ta ytterligare spännande steg. Ja, egentligen är det ju en fantastiskt spännande resa vi gör, som vi inte alls ska vara rädda för, men när vi varit rädda och missmodiga och ändå har modet att möta det svåra så känns segern desto mer ljuvlig 🙂

Kram och lycka till / Johanna

Dela inläggetShare on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.