Intakt i stormens öga

DSC_0330_blogg

Kaoset lever sitt eget liv där utanför. Jag står intakt mitt i stormens öga, skyddad och omhändertagen. Vet att jag behöver inte ändra på några yttre omständigheter, bara låta kaoset vara där och istället lyssna till livets flöde inom mig. Ser bortom det uppenbara. Allt finns där, allt jag någonsin kan drömma om och mer därtill. Jag vet det, med min kropp och mina sinnen, som talar till mig oavbrutet. Tar dem alla på fullaste allvar, medveten om att ingenting är en tillfällighet, ingenting.

Dela inläggetShare on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.