Antar utmaningen

DSC_0152_blogg

Ok, antar utmaningen, att ständigt vara på resande fot, ständigt i rörelse, ständigt i förändring. Det är mitt val. Varje ny dag är ett oskrivet blad. Jag kan inte använda mig av de färdigheter jag lärde mig igår. Förutsättningarna är helt nya varje morgon jag öppnar ögonen.
Lyssnar, ibland lite motvilligt, in den nya dagens signaler. En obestämbar känsla smyger sig in i min kropp, en otålighet.
”Stanna inte kvar i det gamla Johanna”, säger den. ”Fortsätt rör dig framåt. Jag tar hand om dig och vägleder dig. Allt du behöver göra är att lyssna”.
Långsamt lär jag mig att min kropp är min vän, i hur skarpa ordalag den än måste tala till mig emellanåt. Den sitter inne med all visdom och är en källa till glädje. Allt jag behöver göra är att lyssna…
Så vad säger den idag?
”Kliv upp Johanna. Våga vara i förändringens flöde. Där vilar möjligheterna. Om du bara visste vilken källa du har att ösa ur, vilket överflöd. Förlora inte en enda minut av din värdefulla tid. Du har så mycket att vinna.”
Den fortsätter.
”Du kan omöjligt föreställa dig med ditt eget sinne vilken fantastisk värld som ligger framför dig. Du måste istället lita till mig, lita till att allt blir bra. Det är ok att inte förstå och istället överlämna dig till känslan jag ger dig. Om du bara visste, skulle du inte tveka en sekund.”

Dela inläggetShare on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Ett svar på ”Antar utmaningen”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.