Piruett

DSC_0148_blogg

Spökena och rädslorna dök upp och gjorde sig påminda i sin retfulla dans längs hennes väg, men i det nya ljuset tedde de sig vid närmare betraktelse rätt ofarliga, snarare var deras dans lustig och en aning lekfull. Hon log mot dem och de gjorde en extra piruett i sin virvlande framfart.
   ”Så här enkelt är det”, deras rörelser var inbjudande. ”Kom med oss”.
Det var hennes egna tankar som skapat farorna och när hon nu vågade möta dem upptäckte hon att de demoner, som hon hade varit mest rädd för, faktiskt var hennes bästa vänner. Tacksamt la hon handen mot sitt bröst och tog emot gåvan, lät rädslorna falla till marken, som en klädnad hon inte längre behövde, och sällade sig, på ovana och lite darriga ben, till sina nya dansande vänner.

Dela inläggetShare on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.