Mitt liv, som jag vill leva det!

DSC_0090_red

Kursstart!
En inspirations- och samtalsgrupp.

”Vart befinner jag mig i mitt liv just nu? Vad inspirerar mig och ger mig glädje? Vad betyder framgång för mig? Förtjänar jag att lyckas? Hur skapar jag förutsättningar att nå dit jag vill komma? Törs jag lita till min ”magkänsla”? Hur ska jag veta vad som är rätt för mig?” Dessa och många fler är frågor vi söker svar på.

Inspirera och låt dig inspireras av andras tankar, funderingar, glädjeämnen och utmaningar. Välkommen till 6 träffar under hösten där vi delar erfarenheter och tar steg tillsammans.

Plats: Karlstad. Kursstart: 15 september 2015.
Läs mer på johannahedstrom.com

Välkommen!

Dela inläggetShare on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.